Informació Addicional RGPDUE

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS (Informació adicional)

Textos Legals Versió 1   04-2019

 

 

2.0

Informació addicional (general)

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS (Informació addicional)

Responsable
del tractament

Identificació i contacte del Responsable de Tractament.

SUPER BUFFET, S.L.
C/TARRAGONA, 25 NAVE C 43330 RIUDOMS

B43216803

902 101 208

Contacte del DPD

 

Finalitats del tractament

Descripció del tractament

Les finalitats que resten identificades en les clàusules de consentiment a peu de cada formulari.  Essent específiques per la finalitat que es detalla.

Termini de conservació

La previsió legal que obliga a conservar-les per raons fiscals i comptables, i a conservar-les per a tenir-les a disposició d’una entitat pública competent. No obstant, podran conservar-se més temps amb fins d’arxiu històric o estadístic, tret que s’exerceixi oposició i/o cancel·lació.

Destinataris

Legitimació de la cessió

No es preveu cap cessió de dades, excepte per previsió legal.

Finalidad de la cesión

No es preveu cap cessió, excepte previsió legal.

Legitimación de la cesión

De conformitat a la base jurídica del tractament, en els casos d’obligació legal, interès públic o interès legítim i del consentiment de l’interessat o el seu representant legal.

Moviments internacionals de dades

Si es produeixen.

Transferencia internacional

Si es produeixen.

Encarregats de tractament

Les dades podran ser cedides a proveïdors amb accés a dades, amb qui es formalitza les obligacions i responsabilitats que assumeixen en el tractament de les dades, en qualitat d’Encarregat de Tractament.

Drets de les persones interessades

Quins drets te?

Qualsevol persona té dret a obtindré la confirmació sobre el tractament de les seves dades.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o en el seu cas a sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per les finalitats que varen ser recollides.

En determinats casos, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament, en aquest cas les utilitzarem únicament per a l'exercici o defensa de reclamacions.

En determinats casos i per motius particulars, podrà oposar-se al fet que tractem les seves dades i deixarem de tractar-les, tret que motius legítims imperiosos o l'exercici o defensa de possibles reclamacions.

Com pot exercitar-los?

Per exercitar els drets haurà de presentar un escrit en l'adreça a dalt assenyalada o enviar un E-mail a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  Haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita sigui satisfet i, al seu torn, haurà d'acompanyar-se de la fotocòpia del DNI o document identificat equivalent. En cas que actués mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també un document que acrediti la representació i document identificat del mateix.
Si vol disposar d'un model per a això podrà:
Utilitzar un model oficial de l’AGPD: http://www.agpd.es/

Possibilitat de reclamar davant la AEPD

Així mateix li informem que quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets o la forma d'exercir-los podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control. Si vol conèixer més informació sobre aquest dret i com exercir-ho pot dirigir-se a la AEPD: http://www.agpd.es/ Tel. 901 100 099 i 91.266.35.17. C/Jorge Juan,6 28001-Madrid

placa superbuffet

Contacte

SUPERBUFFET
superbuffet (@) superbuffet.es
+34 902 101 208
C/ Tarragona, 25 - Pol. Ind. El Prat
43330 Riudoms (TARRAGONA)

mallafre ca