Clàusula de Consentiment

Textos Legals Versió 1 07-2016

Li informem que les dades personals recaptades mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades al fitxer :

1-  [USUARIOS WEB / NEWSLETTER],  degudament inscrit al Registre General de Protecció de Dades de la  “Agencia Española de Protección de Datos”, amb el Codi d’inscripció  [2162101866], del que és responsable  SUPER BUFFET, S.L., [d’ara endavant SUPER BUFFET], amb  domicili social a: C/ Tarragona, 25 Nau C - 43330 RIUDOMS, NIF B55679690, Inscrita al Registre Mercantil de TARRAGONA Tom 2939, Foli 52, Full T 49691, Inscripció 1ra, E-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb la finalitat de gestionar aquest formulari, atendre les seves consultes i l’enviament d'informació periòdica de les nostres ofertes d’activitats i serveis, fins i tot per mitjans electrònics.

Si bé  podrà en qualsevol moment oposar-se a aquest tipus d’enviaments, enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant a l'assumpte "BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ", o bé en la opció corresponent en rebre una comunicació electrònica.

SUPER BUFFET es compromet a utilitzar les dades recaptades mitjançant aquest formulari, únicament per la finalitat esmentada anteriorment.

L’Interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recaptades mitjançant la lectura de la present clàusula.

L’Enviament d’aquest Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., implica l’acceptació expressa de les clàusules exposades.

Així mateix, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, d’oposició (Drets ARCO), en els termes establerts per la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD), presentant o enviant una sol·licitud per escrit, dirigida a: C/ Tarragona, 25 Nau C - 43330 RIUDOMS, o a través de correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i acompanyada d'una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant a l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

En compliment del deure d’informació contemplat a l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), li comuniquem que el gestor de continguts del Lloc Web és SUPER BUFFET propietari d’aquest domini. L’esmentat domini d’Internet superbuffet.es es troba inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat del Lloc Web.

placa superbuffet

Contacte

SUPERBUFFET
superbuffet (@) superbuffet.es
+34 902 101 208
C/ Tarragona, 25 - Pol. Ind. El Prat
43330 Riudoms (TARRAGONA)

mallafre ca